Choose your language: English | German | Dutch

Laatst verkocht:
  • iPhone 6S 64GB
  • € 182.50
Terugkoop garantie
op alle telefoons
Voor al je vragen
Gratis retour
binnen 7 dagen
Gratis verzenden
via Kiala
Snelle betaling
na verwerking
Vind je product
Zoek jouw gebruikte elektronica, beantwoord de vragen en druk op verkopen. Wij bieden je ook de mogelijkheid tot dataverwijdering, indien hiervoor gekozen wordt zal alle data van je gebruikte elektronica worden verwijderd.

Vul vervolgens je gegevens in, je zult direct een bevestigingsmail ontvangen. Print de begeleidingsbon. Voorzie deze van je handtekening en je product is klaar voor verzending!
Verstuur je product
Verpak je product in een zo klein mogelijke verpakking, waardoor er zo min mogelijk bewegingsruimte overblijft. We adviseren je dan ook een (bubbel)envelop voor telefoons te gebruiken of een doos(je) voor andere producten.

Zorg ervoor dat je pakket zowel je product als de begeleidingsbon bevat. Verstuur deze daarna kosteloos naar ons op via Kiala:

Voor Michael
Pergolesilaan 4
4614 VV Bergen Op Zoom
Ontvang je geld
Na ontvangst krijg je van ons een ontvangstbevestiging en gaan wij jouw gebruikte elektronica binnen 4 tot 5 werkdagen testen. We kijken of de staat waarin het verkeert overeenkomt met wat jij hebt aangegeven. Zodra het testen is afgerond ontvang je een e-mail ter bevestiging en maken wij binnen 2 werkdagen het geld naar je over.

Dank voor je interesse in ons bedrijf en onze diensten. Speciaal voor bedrijven, bieden wij aanvullende diensten. Klik op contact of stuur een e-mail naar offertedesk@tcceu.com dan nemen wij zo snel als mogelijk, contact met je op.