Choose your language: English | German | Dutch

Laatst verkocht:
  • iPhone 6S 64GB
  • € 182.50
Cash back systeem voor gebruikte mobiele telefoons
Wie is Recycle Michael?
Wij zijn een online recyclewinkel die jouw gebruikte elektronica koopt. Naast gebruikte mobiele telefoons kun je bij ons ook andere elektronische producten aanbieden. Van mp3-spelers en digitale camera’s tot navigatieapparatuur, laptops en tablets. Wij zijn niet zomaar een website om gebruikte goederen in te kopen en deze weer te verkopen. Wij hebben een missie en die missie is een verandering te brengen in de manier waarop wij omgaan met elektronica en andere gebruiksartikelen.

Wij hebben reeds 10 jaar ervaring in de markt van gebruikte (consumenten)elektronica. In die jaren hebben wij vooral geleerd dat de gemiddelde consument niet echt stilstaat bij de waarde van zijn of haar gadgets. Dit is een logisch gevolg van de enorme ontwikkeling van de markt van (consumenten)elektronica gedurende de laatste 20 jaar. Iets dat je vandaag koopt, is volgende week alweer achterhaald. De levensduur van een product wordt dus niet langer bepaald door tijd die een product meegaat totdat het bijvoorbeeld fysiek afgeschreven is, maar door ontwikkeling van nieuwe producten. En omdat de ontwikkelingen -of innovaties of trends- elkaar steeds sneller opvolgen, is de levensduur van veel elektronische producten met de jaren korter en korter geworden.

Met Recycle Michael willen wij een andere, duurzamere weg inslaan. Via dit concept willen we de consumenten bewust laten worden van de waarde die gebruikte elektronica nog heeft. In eerste instantie zal dit de daadwerkelijke (economische) marktwaarde van een product zijn. Wij verwachten echter dat na verloop van tijd de focus zal verschuiven naar de (maatschappelijke, ecologische) waarde die een gebruikt product nog heeft als grondstof voor nieuwe producten.

Als je meer informatie wilt over onze missie dan kun je uiteraard met ons contact opnemen. Mail je vragen of opmerkingen naar offertedesk@tcceu.com. Wij reageren hier dan zo spoedig mogelijk op.
Meer informatie

Dank voor je interesse in ons bedrijf en onze diensten. Speciaal voor bedrijven, bieden wij aanvullende diensten. Klik op contact of stuur een e-mail naar offertedesk@tcceu.com dan nemen wij zo snel als mogelijk, contact met je op.